Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor...
Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor...
Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor...
Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor Svart
Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor Svart
Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor Svart

Back On Track 3D Mesh Fur Strykkappor Svart

BOT20810002
I lager
629,00 kr
Inkl. moms

Slitstarka strykkappor med hög andningsförmåga som passar bra till både träning och tävling. Fodrade med mjuk syntetpäls - perfekt för den känsliga hästen.

Ytterhöljet är formbart i 3D Mesh och ger ett bekvämt stöd. Kraftiga och förstärkta kardborreband gör att skydden sitter stadigt på plats och ger en anpassningsbar passform. Fyllningen vid den förstärkta delen består av tryckfördelande mjuk gummi med god stötupptagningsförmåga. 

Insidan är fodrad med Welltex®-teknologi för att ge hästen de bästa förutsättningarna till prestation och återhämtning. Teknologin kan stimulera blodgenomströmningen och stötta senor och leder.

Modellen är designad för att passa både fram- och bakbenen. För bakbenen rekommenderar vi att välja en storlek större än för frambenen.

Storlek

 

Materialspecifikation

Material: 100% Polyester
Material 2: 100% Polyester
Fyllning 1: 100% Kloroprengummi
Fyllning 2: 100% Polypropylen
Foder: 100% Polyester med Welltex®-teknologi

Teknologi

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler. Läs mer om Welltex®

Skötsel- och tvättråd

Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten.

Maskintvätt 40°C, skontvätt. Använd vanligt tvättmedel. Tvätta ej med blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Låt lufttorka, torktumlas ej.

7340041115749
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.