Back On Track Royal Work Boots Vit
Back On Track Royal Work Boots Vit
Back On Track Royal Work Boots Vit
Back On Track Royal Work Boots Vit

Back On Track Royal Work Boots Vit

BOT20760203
I lager
999,00 kr
Inkl. moms

Royal Work Boots är de perfekta benskydden för dressyrträningen. De är extra långa med en anatomisk passform för att ge bra stöd och support. Insidan av skydden är fodrade med Welltex®-teknologi. Det kan stimulera blodgenomströmningen och bidra till rörliga och flexibla leder och senor.

Skydden har ett slitstarkt ytterskal och en fyllning av mjukt skum som hjälper till att reducera kraften av hårda islag och strykningar. Insidan är perforerad för ökad luftcirkulation. Skydden knäpps med kraftiga resårspännen och knappar i mässing, samt en extra förstärkning längst ner på skydden. Klassiskt vita med svarta detaljer på spännena. 

Storlek

 

Egenskaper

- Welltex®-teknologi

- Anatomisk passform

- Hög design - perfekta för dressyr

- Slitstarkt material

- Reducerar islag och stötar

- Extra kraftig resår på spännena

Teknologi

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler. Läs mer om Welltex®

7340041114094
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.