Liniment

För att hjälpa din sporthäst att prestera på topp behöver du hålla dess muskler, leder och senor i god form. Haninge Hästport erbjuder ett rent arnikaliniment i gelform som är speciellt utformat för att ge lindring och hjälpa till att hålla hästens kropp i form.


Liniment för häst - olika användningsområden

Arnikalinimentet är utvunnet ur arnikablommor och har en kylande effekt som är idealisk för användning vid träning och tävling. Det är en effektiv produkt för att hjälpa till att förbättra hästens rörlighet och flexibilitet.

Massagelinimentet är utformat för att ge din häst en djupgående massage som lindrar och mjukar upp spända muskler. Den kan användas för att förebygga skador och för att hjälpa hästen att återhämta sig efter ansträngande aktivitet.

Sammanfattningsvis erbjuder Haninge Hästport ett rent arnikaliniment i gelform som är idealiskt för att lindra och mjuka upp spända muskler och leder hos sporthästar. Produkten är utformad för att ge en kylande effekt som kan användas vid träning och tävling. Använd detta massageliniment regelbundet för att hjälpa till att hålla din hästs kropp i form.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.