Lädervård

För att hålla din hästs läderutrustning i gott skick är det viktigt att använda rätt produkter för rengöring och vård. Haninge Hästport erbjuder ett brett utbud av lädervårdsprodukter som är skonsamma mot lädret samtidigt som de ger en konditionerande och återställande effekt.


Förläng läderprodukternas livslängd

Lädervård börjar med en grundlig rengöring. Haninge Hästport erbjuder en läderrengöring som är effektiv på smuts och fläckar samtidigt som den är skonsam mot lädret. Använd denna produkt regelbundet för att hålla dina hästs läderprodukter i bästa möjliga skick.

Efter rengöring är det dags för lädervård. Haninge Hästport erbjuder en högkvalitativ lädercreme som är speciellt utformad för att konditionera och återställa lädret. Denna produkt tränger djupt in i lädret och ger det näring och fukt samtidigt som det skyddar mot slitage och sprickor. Använd denna produkt regelbundet för att hålla dina hästs läderprodukter mjuka, smidiga och skyddade.

Sammanfattningsvis erbjuder Haninge Hästport högkvalitativa lädervårdsprodukter som är skonsamma mot lädret samtidigt som de ger en konditionerande och återställande effekt. Genom att använda dessa produkter regelbundet kan du hålla dina hästs läderprodukter i bästa möjliga skick, vilket inte bara gör dem mer estetiskt tilltalande utan även förlänger deras livslängd.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.