Hovvård

Hovvård

En hästs hovar är en viktig del av dess anatomi och välbefinnande. För att hålla hovarna i gott skick behöver de regelbunden vård och uppmärksamhet. Haninge Hästport erbjuder ett brett utbud av hovprodukter som är skonsamma för hornet och ger en vårdande effekt.


Hovlack är en av de produkter som Haninge Hästport erbjuder inom hovvård. Denna lack är speciellt utformad för att vara skonsam för hornet och ger en skyddande yta som motverkar slitage och sprickor. Dessutom är lacken vattenavvisande, vilket hjälper till att hålla hovarna i rätt skick och skyddade mot fukt.

För torra och spruckna hovar har Haninge Hästport en lotion som innehåller Tea Tree Oil, från Carr & Day & Martin. Denna olja har en antibakteriell och läkande effekt som kan hjälpa till att motverka svampangrepp och andra hudproblem. Genom att använda denna lotion regelbundet kan du ge dina hästs hovar den vård och skydd de behöver för att vara starka och sunda.

Hovolja är en annan produkt som är viktig för hovvård. Haninge Hästport erbjuder en högkvalitativ hovolja som innehåller näringsrika ingredienser som hjälper till att hålla hovarna friska och starka. Genom att använda denna olja regelbundet kan du ge dina hästs hovar den näring och fukt de behöver för att vara i bästa möjliga skick.

Sammanfattningsvis är Haninge Hästport en pålitlig leverantör av högkvalitativa hovprodukter som är skonsamma för hornet och ger en vårdande effekt. Genom att använda dessa produkter regelbundet kan du ge dina hästs hovar den bästa möjliga vården och hjälpa dem att vara starka och sunda.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.