Pälsvård

Pälsvård

En hästs päls är en viktig del av dess utseende och välbefinnande. För att hålla pälsen i toppskick behöver den rätt vård och uppmärksamhet. Våra produkter för pälsvård från Absorbine, Biofarmab, Fiebing, Carr & Day & Martin har utvecklats för att till exempel hjälpa till att motverka bogskav på täcket, stärka pälsen och ge en glänsande päls.


Hästschampoo är en viktig del av pälsvården och vi erbjuder flera olika schampon som är speciellt utvecklade för hästar. Dessa schampon rengör på djupet och tar bort smuts och orenheter, samtidigt som de återfuktar och stärker pälsen. Genom att använda hästschampo regelbundet kan du hjälpa din hästs päls att se frisk och glänsande ut.

Förutom schampoo har vi också en rad andra produkter för pälsvård som är speciellt utformade för att hjälpa till att stärka och skydda pälsen. Dessa produkter kan hjälpa till att motverka bogskav på täcket och göra det lättare att borsta och sköta hästens päls.

Sammanfattningsvis är våra pälsvårdsprodukter högkvalitativa produkter som kan hjälpa till att hålla din hästs päls frisk, stark och glänsande. Genom att använda pälsvårdsprodukter regelbundet kan du ge din häst den bästa möjliga vården och hjälpa den att se och må sitt allra bästa.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.