Fleece/Svettäcken

Fleece- och svettäcken är viktiga för att hålla hästen torr och bekväm efter träning eller när den svettas. Hos Haninge Hästport hittar du ett brett utbud av funktionella och eleganta fleecetäcken som passar olika behov.


Våra polyesterabsorberande fleecetäcken är lätta och absorberar fukt effektivt, vilket hjälper till att hålla hästen torr och bekväm. De extremt mjuka fleecetäcken ger också en mjuk och skön känsla, vilket kan hjälpa hästen att slappna av och återhämta sig efter träning.

Vi erbjuder också eleganta fleecetäcken i olika färger och mönster som kan användas för både träning och tävling. Dessa täcken är inte bara funktionella utan också stilsäkra och kommer att göra din häst synlig på tävlingsbanan.

Om du letar efter ett fleece- eller svettäcke utan gjordar har Haninge Hästport ett utbud av anti-pilling fleece-täcken som håller sig mjuka och fina även efter upprepade tvättar.

Sammanfattningsvis, erbjuder Haninge Hästport ett brett utbud av fleece- och svettäcken som är funktionella, eleganta och sköna för hästen. Välj ett täcke som passar dina behov och din hästs storlek för att ge bästa möjliga skydd och komfort.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.