Hästtäcken

Hästtäcken är viktiga för att skydda din häst från elementen och insekter. Hos Haninge Hästport hittar du ett brett utbud av hästtäcken för olika behov och tillfällen.


Flugtäcken

Flugtäcken är en viktig produkt under sommarhalvåret när insekter kan orsaka stora besvär för hästar. Dessa täcken hjälper till att hålla insekter borta från hästen och ger därmed en lugnare och bekvämare upplevelse. Hos Haninge Hästport finns flera olika modeller av flugtäcken att välja mellan.

Fleecetäcken

Fleecetäcken är en populär produkt för att hålla hästen varm och torr under kyliga dagar. Dessa mjuka och bekväma täcken finns i olika tjocklekar och modeller och passar perfekt för att användas som mellantäcke eller när hästen behöver extra värme.

Skrittäcken

Skrittäcken är en viktig produkt för att hålla hästen varm och torr efter träning eller bad. Dessa täcken är utformade för att torka hästen snabbt och bekvämt efter träning eller bad, och finns i olika material och tjocklekar.

Nät/svettäcken

Nät/svettäcken används för att hjälpa hästen att torka efter träning. Dessa täcken är tillverkade av material som andas och absorberar svett, och kan därmed hjälpa hästen att snabbare återhämta sig efter träning.

Sammanfattningsvis, erbjuder Haninge Hästport ett brett utbud av hästtäcken för olika behov, inklusive flugtäcken, fleecetäcken, skrittäcken och nät- och svettäcken. Använd dessa produkter för att hålla din häst bekväm och skyddad under olika väderförhållanden och efter träning.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.