Ridskor & ridstövlar

Ridskor & ridstövlar

Som specialist inom hästsport har Haninge Hästsport ett brett utbud av kvalitativa ridskor och ridstövlar från välkända varumärken som Cavallo, Mountain Horse och ELT. Det är viktigt att ha rätt skor när man rider för att få optimal komfort och stöd, och Haninge Hästsport erbjuder ett brett sortiment av skor och stövlar i olika stilar och material för att passa alla behov och preferenser.

Läs mer

Cavallo erbjuder ett stort utbud av bekväma ridstövlar med detaljer som gör dem till en perfekt kombination av komfort och stil. Mountain Horse erbjuder skor som är speciellt utformade för ryttare som önskar extra stöd och skydd för fötterna, och ELT har en lång historia av att tillverka högkvalitativa ridskor och stövlar.

Oavsett om du letar efter klassiska ridstövlar, sportiga ridskor eller något däremellan, har Haninge Hästsport den rätta skon för dig. Beroende på säsong, aktivitet och budget kan du välja mellan mängder av modeller med olika färger, material och detaljer. Haninge Hästsports kunniga personal hjälper dig gärna att välja den bästa skon för just dina behov och önskemål.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.