Reflexer

Att ha rätt utrustning för att synas i mörker är viktigt för hästens säkerhet. Hos Haninge Hästport hittar du ett utbud av reflexprodukter som kan hjälpa dig och din häst att synas och vara säkra på vägarna.


Reflexer för hästar med många användningsområden

Enkla reflexbandage med kardborreknäppning är en smidig och praktisk lösning för att se till att hästens ben syns i mörkret. Dessa reflexbandage är lätta att sätta på och ta av och ger ökad synlighet för förbipasserande trafik.

Smidiga enkla reflexer som fästs på tyglar är en annan enkel och effektiv produkt som kan hjälpa till att öka synligheten för både häst och ryttare. Dessa reflexer är lätta att fästa på tyglarna och ger en extra säkerhetsfunktion under ridning i mörker.

För hästens promenader på vägarna, kan det smarta grimskaftet från Waldhausen vara en utmärkt lösning. Detta grimskaft har inflätade reflexband som ger ökad synlighet för förbipasserande trafik.

Sammanfattningsvis, erbjuder Haninge Hästport ett utbud av reflexprodukter för att öka hästens synlighet i mörker, inklusive enkla reflexbandage med kardborreknäppning, smidiga reflexer för tyglar och ett smart grimskaft från Waldhausen med inflätade reflexband. Använd dessa produkter för att hjälpa din häst att vara säker och synlig på vägarna.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.