Ridtäcken

Ridtäcken

Hos Haninge Hästport hittar du ridtäcken av hög kvalitet som passar både träning och tävling. Vi erbjuder skrittäcken och fleeceridtäcken som ger hästen komfort och skydd.


Skrittäcken är ett viktigt verktyg för att hålla hästen varm under uppvärmningen och nedvarvningen. Våra skrittäcken är av hög kvalitet och håller hästen varm utan att hindra dess rörelsefrihet. Vi har skrittäcken i olika färger och storlekar, så att du kan hitta ett som passar din häst och dina behov.

Fleeceridtäcken är också ett populärt alternativ för ryttare som vill ha en bekväm och funktionell ridupplevelse. Våra fleeceridtäcken är mjuka och sköna för hästen, samtidigt som de ger utmärkt skydd och värme. Vi har fleeceridtäcken i olika tjocklekar och storlekar, så att du kan välja det som passar din häst bäst.

Oavsett vilket ridtäcke du väljer, kan du vara säker på att det är av högsta kvalitet och designat för att ge din häst bästa möjliga komfort. Besök Haninge Hästport för att upptäcka vårt breda sortiment av ridtäcken och hitta det perfekta täcket för dig och din häst.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.