Ytterkläder

Ytterkläder för ryttare är en viktig del av en funktionell och bekväm ridoutfit. Hos Haninge Hästport hittar du ett brett sortiment av ytterkläder som är speciellt utformade för att möta de krav som en häst- och ridsport ställer på kläderna.

Ytterkläder


Vinterjackor

Vi har ett stort utbud av vinterjackor som är idealiska för ridsport under kalla och blåsiga dagar. Våra vinterjackor är tillverkade av högkvalitativt material som är både vind- och vattentätt, samtidigt som de håller dig varm och torr under ridturen. Oavsett om du föredrar en figursydd modell eller en löst sittande jacka, har vi något som passar dig och dina behov.

Lättviktsjackor

För de dagar när det är lite varmare men du ändå vill ha lite extra skydd mot vind och regn, har vi ett brett utbud av lättviktsjackor. Dessa jackor är idealiska för vår- och höstridning och kan enkelt packas ner i en väska eller ryggsäck när du inte använder dem.

Ridvästar

Ridvästar är också en viktig del av en ryttaroutfit och vi har ett brett utbud av ridvästar för alla typer av ridsport. Våra västar är tillverkade av högkvalitativt material som är slitstarkt och bekvämt att ha på sig, samtidigt som de ger extra skydd mot skador som kan uppstå vid en olycka.

Ridkappor

Slutligen har vi även ridkappor som ger extra skydd mot regn och vind under ridturen. Våra ridkappor är tillverkade av högkvalitativt material som är både vattentätt och vindtätt, och ger dig den extra skydd du behöver för att rida bekvämt i alla typer av väderförhållanden.

Sammanfattningsvis har Haninge Hästport ett brett utbud av ytterkläder för ryttare, från vinterjackor till lättviktsjackor, ridvästar och ridkappor. Oavsett vilken typ av ridsport du utövar och vilket väder du rider i, har vi något som passar dig och dina behov.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.